God tid, omhyggelighed & omtanke
Hos R-Bakery handler det ikke om at have så mange brød & kager på hylderne som muligt – eller at der bare skal produceres derudaf uden omtanke.
Vi udvælger og tilbyder lige præcis det sortiment, vi gerne vil give til vores kunder:
Kvalitetsbagværk hvor vi ikke skal gå på kompromis med hverken råvarer eller tid.
”For mig er det uundgåeligt at tale om tid, når vi taler om kvalitet. Derfor bevæger vi os væk fra bare at producere derudaf og udvælger i stedet omhyggeligt vores sortiment, så vi ikke skal gå på kompromis med hverken råvarer eller tid. Det skal kunne smages i vores brød & kager, at der er brugt god tid på det.” (René Østergaard, ejer af R-Bakery)
Tid gør sig også gældende hos R-Bakery i form af årstid & sæson. Så de klassiske jordbærkager får du, når jordbærene smager allerbedst; nemlig når de kan plukkes på de danske marker.
Glæd dig også til månedens kage som vil være inspireret af den sæson, vi er i lige nu.
Når bevidste valg sKABER HELHED
Hos R-Bakery er intet overladt til tilfældighederne. fokus er på de detaljer, der tilsammen skABER R-Bakery’s signatur.
Helheden er vigtig hos R-Bakery. Derfor er alt nøje udvalgt; råvarerne, samarbejdspartnere, den kaffe du drikker i caféen, den pude du sidder på når du drikker kaffen… og sådan fortsætter det.
For det er lige præcis alle de detaljer som udgør R-Bakery. Det er det, at der bliver kredset for hver en del – ligesom vores bagværk er testbagt & rettet til indtil den endelige opskrift og metode sidder lige i skabet.
DET BEDSTE TIL MIG & MINE VENNER – VORES KUNDER
Passion For håndværket & HØJ FAGLighed er omdrejningspunkt for det bagværk R-bakery udvikler OG skaber.
Vi elsker vores håndværk og den høje faglighed er en af søjlerne i vores fundament.
Derfor deltager vi bl.a. også årligt i konkurrencer som Årets Kage og andet bagværks-relateret sammen med vores kollegaer. Ikke fordi vi har brug for at krone os i hæder, men fordi vi vil udvikle det bedste til vores kunder og konkurrencerne er en rigtig god mulighed for at få et hint om kvaliteten af det, vi skaber.
Ejer, Konditor- og Bagermester